Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende bozuk para görmek

Rüyada merdivende bozuk para görmek

Rüyada merdivende bozuk para görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende bozuk para gördüyseniz:

  • Belli borçlarınızı ödemenize faydası olacağını düşünerek bir yatırımınıza para harcayabilirsiniz.

Rüyada merdivende bozuk para görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada bozuk merdiven görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada bozuk paraları birine vermek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasından bozuk para almak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada bozuk para üstü almak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk paralar görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çok bozuk para toplamak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments