Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para görmek

Rüyada bozuk para görmek

Rüyada bozuk para görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet eder.

Rüyada bozuk para gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Rüyada denizde bozuk para toplamak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birine bozuk para vermek kendi işine sahip olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bozuk para görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para atmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada madeni bozuk para görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde bozuk para görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada kirli bozuk para görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bir anda atılıma geçeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments