Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paralar görmek

Rüyada bozuk paralar görmek

Rüyada bozuk paralar görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, tatsızlık olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bozuk paralar gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş babadan bozuk para almak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para almak ve vermek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk kağıt para görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere bozuk para atmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine inanılır.

Rüyada evde bozuk para toplamak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada ölü birine bozuk para vermek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada bozuk para attığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bozuk parayı başkasına vermek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments