Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından bozuk para almak

Rüyada başkasından bozuk para almak

Rüyada başkasından bozuk para almak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sorunlarından arınacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasından bozuk para almak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kağıt ve bozuk para görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada babaya bozuk para vermek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, hırpalanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Rüyada denizden bozuk para bulmak çaresiz ve yalnız kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para almak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Rüyada bozuk para harcadıgını görmek işlerindeki karın artacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sudan bozuk para toplamak evli ise çocuk sahibi olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para dağıtmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments