Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para üstü almak

Rüyada bozuk para üstü almak

Rüyada bozuk para üstü almak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sağlığının yerinde kalacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada bozuk para üstü almak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bozuk para üstü almak biraz dinleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eksik para üstü almak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada para üstü almak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fazla para üstü almak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hatalarını fark edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bozuk para toplamak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine bozuk para vermek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işarettir.

Rüyada bozuk parayla oynamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulur.

Rüyada yerlerden bozuk para toplamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments