Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk merdiven görmek

Rüyada bozuk merdiven görmek

Rüyada bozuk merdiven görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kafa dinleyeceğine, aradaki buzları eriteceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk merdiven gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada merdivende bozuk para görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Rüyada bozuk merdiven görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para ve bozuk para görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk paraları birine vermek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı bozuk para görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Rüyada bozuk para bulup toplamak kazançta zarar edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozukluk para görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, planların tutmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments