Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk paraları birine vermek

Rüyada bozuk paraları birine vermek

Rüyada bozuk paraları birine vermek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalettir.

Rüyada bozuk paraları birine vermek gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Rüyada bozuk para çiğnemek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada bozuk paraları birine vermek aile içinde de bereketin artacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Rüyada bozuk para bütünlemek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt ve bozuk para toplamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, ayrılık yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölüye bozuk para vermek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para biriktirdiğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanda bozuk para görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa bozuk para vermek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments