Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende beklemek

Rüyada merdivende beklemek

Rüyada merdivende beklemek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada merdivende beklemek gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada merdivende beklemek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini beklemek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyrukta beklemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar beklemek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün yanında beklemek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini beklemek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada eşini beklemek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, para biriktirebileceğine, başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada tren istasyonunda beklemek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments