Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven yapmak

Rüyada merdiven yapmak

Rüyada merdiven yapmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven yapmak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada merdivene çiş yapmak en yüksek makamlara oturacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına tabir olunur.

Rüyada beton merdiven yapmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine delalet eder.

Rüyada merdivene kaka yapmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada merdivene idrar yapmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, düşmanlarını alt edeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada taş merdiven yapmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende çiş yapmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada merdivende banyo yapmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada merdiven yapmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, maddi yükünün artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments