Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende banyo yapmak

Rüyada merdivende banyo yapmak

Rüyada merdivende banyo yapmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, umutlanacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Rüyada merdivende banyo yapmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada merdivende banyo yapmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı evde banyo yapmak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkonda banyo yapmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yanında banyo yapmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evde banyo yapmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok sevileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanında banyo yapmak kesesinin dolacağına, bunun farkına varacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoya tuvaletini yapmak iyi şeyler yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla banyo yapmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments