Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton merdiven yapmak

Rüyada beton merdiven yapmak

Rüyada beton merdiven yapmak dertlerin sona ereceğine, kazancın katlanacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işarettir.

Rüyada beton merdiven yapmak gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada beton merdiven yapmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak acı tecrübeler edineceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada beton merdivenden inmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Rüyada betondan merdiven görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, işlerin düşeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada beton merdiven yıkamak her işinde iyilikle karşılaşacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret eder.

Rüyada beton merdivenden çıkmak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments