Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırığı süpürmek

Rüyada cam kırığı süpürmek

Rüyada cam kırığı süpürmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, önemli kişi haline geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırığı süpürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine fazla karışıyormuş gibi algılanmamak için daha pasif kalmanız gerekebilir.

Rüyada cam kırık süpürmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Rüyada cam kırıkları süpürmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada cam kırığını süpürmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarını süpürmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret eder.

Rüyada cam kırığı süpürmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam süpürmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek içine büyük bir huzurun dolacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada cam kırığı yemek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, haksızlık yapmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments