Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakları süpürmek

Rüyada sokakları süpürmek

Rüyada sokakları süpürmek güçlükle elde edilecek başarı, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada sokakları süpürmek gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada sokak süpürmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sokak süpürdüğünü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sokakları süpürmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada sokağı süpürmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, evindeki huzurun bozulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta kavga etmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokağı temizlemek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments