Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün evini süpürmek

Rüyada ölünün evini süpürmek

Rüyada ölünün evini süpürmek kem gözlere gelineceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün evini süpürmek gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada ölünün evini süpürmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına inanılır.

Rüyada evini süpürmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada evin tozunu süpürmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yeni bir ev alınacağına işaret eder.

Rüyada annenin evini süpürmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi evini süpürmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evin önünü süpürmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments