Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini süpürmek

Rüyada evini süpürmek

Rüyada evini süpürmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evini süpürmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada birinin evini süpürmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini süpürmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinin önünü süpürmek derin bir nefes alacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada evin süpürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin önünü süpürmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün evini süpürmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments