Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı silmek

Rüyada ayakkabıyı silmek

Rüyada ayakkabıyı silmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, yönetici olacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı silmek gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada birinin ayakkabısını silmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı silmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabılarını silmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan çamur silmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu ayakkabı silmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı çamurunu silmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına delalettir.

Rüyada ayakkabının altını silmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments