Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven altından geçmek

Rüyada merdiven altından geçmek

Rüyada merdiven altından geçmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, başarı kazanılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, korkularının yok olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, haneye dertlerin gireceğine , heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet eder.

Rüyada merdiven altından geçmek gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Rüyada merdiven altından geçmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada dar merdivenden geçmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine işaret eder.

Rüyada ağacın altından geçmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaç altından geçmek sorunların ve engellerin biteceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suyun altından geçmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada devenin altından geçmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments