Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek yemek

Rüyada mercimek yemek

Rüyada mercimek yemek yatırımların heba olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek yemek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek yemek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada çiğ mercimek yemek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulur.

Rüyada mercimekli börek yemek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli çiğ köfte yemek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada mercimekli pilav yemek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, insanları sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara mercimek yemek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, güçlendikçe güçleneceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments