Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek pişirmek

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ümitsizliğe, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek yemeği pişirmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba pişirmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments