Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek ve nohut görmek

Rüyada mercimek ve nohut görmek

Rüyada mercimek ve nohut görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, işinde terfi alacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada mercimek ve nohut gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Rüyada mercimek nohut görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, maddi yükünün artacağına inanılır.

Rüyada mercimek ve nohut görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada nohut mercimek görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada nohut ve mercimek görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada mercimek pişirdiğini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada siyah mercimek görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments