Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek ayıklamak

Rüyada mercimek ayıklamak

Rüyada mercimek ayıklamak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek ayıklamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada mercimek ayıklamak bolluğun ve bereketin geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak tükenmez bir rızık elde edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak ana baba sözü dinlemeye, çok zor bir duruma düşeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ayıklamak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan ayıklamak çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada bit sirke ayıklamak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılçık ayıklamak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bit ayıklamak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments