Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek görmek

Rüyada kırmızı mercimek görmek

Rüyada kırmızı mercimek görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mercimek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Rüyada kırmızı mercimek görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek köftesi görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulur.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek hep yerinde sayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments