Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara mercimek

Rüyada kara mercimek

Rüyada kara mercimek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kara mercimek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kara mercimek görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kara mercimek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kara mercimek yemek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorbası vermek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mercimekli pilav görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Rüyada mercimek nohut görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, duaların kabul göreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, şansızlığın kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments