Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek satın almak

Rüyada mercimek satın almak

Rüyada mercimek satın almak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada mercimek satın almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek satın almak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada nohut mercimek görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek almak hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası istemek kazançlı adımlar atılacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine inanılır.

Rüyada buğday ve mercimek görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası ikram etmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments