Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut mercimek görmek

Rüyada nohut mercimek görmek

Rüyada nohut mercimek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, amaçlarına nail olacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada nohut mercimek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada nohut mercimek görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nohut ve mercimek görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada mercimek nohut görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Rüyada mercimek ve nohut görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorba görmek kesesinin dolacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ve mercimek görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada mercimekli pilav görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mercimekli köfte yemek eğitim konusunda bir adım atılacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments