Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı mercimek satın almak

Rüyada kırmızı mercimek satın almak

Rüyada kırmızı mercimek satın almak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, gözyaşının kuruyacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, parasının azalacağına yorulur.

Rüyada mercimek satın almak ağız tadı ile yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mercimek ayıklamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek yanlış anlaşılacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek dağıtmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments