Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday ve mercimek görmek

Rüyada buğday ve mercimek görmek

Rüyada buğday ve mercimek görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, saygınlığının da artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet eder.

Rüyada buğday ve mercimek gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Rüyada buğday ve mercimek görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ne yöne gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ mercimek görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına işaret eder.

Rüyada mercimek vermek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil mercimek ayıklamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, o masumların bedduasını alacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek insanların afiyet bulacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş mercimek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek biçmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada mercimek köfte yemek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments