Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mercimek görmek

Rüyada siyah mercimek görmek

Rüyada siyah mercimek görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, maddi güç elde edeceğine, kazancında artış olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, parasının ve canın güvende olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mercimek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Rüyada siyah mercimek görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı yemek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli köfte yemek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada mercimek yığını görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimekli çiğ köfte yemek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek köfte yemek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada mercimek bulgur görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments