Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru mercimek görmek

Rüyada kuru mercimek görmek

Rüyada kuru mercimek görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru mercimek gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru yeşil mercimek görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işarettir.

Rüyada kuru mercimek görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mercimek harmanı görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek ağız tadının yerine geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sarı mercimek görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek yığını görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası dökmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments