Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli mendil görmek

Rüyada işlemeli mendil görmek

Rüyada işlemeli mendil görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlemeli mendil gördüyseniz:

  • Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir.

Rüyada işlemeli mendil görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplama işlemi yapmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarpma işlemi yapmak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada işlemeli perde görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada işlemeli sandık görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalettir.

Rüyada işlemeli bez görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulur.

Rüyada beyaz işlemeli elbise görmek neredeyse kahrolacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments