Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendille oynamak

Rüyada mendille oynamak

Rüyada mendille oynamak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mendille oynamak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada mendille oynamak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada selpak mendil görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi mendil görmek eski enerjisini bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada pembe mendil görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulur.

Rüyada mendil düşürmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz mendil görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada mendil vermek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına delalet eder.

Rüyada kirmizi mendil almak artık daha dikkatli davranacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments