Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek mendili görmek

Rüyada bebek mendili görmek

Rüyada bebek mendili görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ondan faydalanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulur.

Rüyada bebek mendili gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada bebek mendili görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine mendil vermek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bolluk ve bereketin artacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz mendil görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, dertlerin günden güne artacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada mendil yemek işlerin eski haline döneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yükünün azalacağına inanılır.

Rüyada mendil yıkamak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mendil satmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Rüyada mavi mendil görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulur.

Rüyada sarı mendil görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments