Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil düşürmek

Rüyada mendil düşürmek

Rüyada mendil düşürmek eğer işsizse iş bulacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, düşmanların barışacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mendil düşürmek gördüyseniz:

  • İnsanlar olayların etrafında dolaşmak, her suçu size yüklemek veya konuların aslen sizi ilgilendirdiğini belirtmek konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada mendil düşürmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mendil satmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada bir erkekten mendil almak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak mendil vermek hayatının kötüye doğru gideceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine mendil vermek kazançta zarar edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu mendil görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine rivayet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments