Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendile burnunu silmek

Rüyada mendile burnunu silmek

Rüyada mendile burnunu silmek üzüntülerinden kurtulacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet eder.

Rüyada mendile burnunu silmek gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Rüyada mendille burnunu silmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mendile burnunu silmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun burnunu silmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada burnunu sildiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunu silmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin burnunu silmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu silmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada bebeğin burnunu silmek kötü bir duruma düşüleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments