Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak rakiplerinin üzüleceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Geneli ilgilendiren konular üzerine çalışabilirsiniz.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak hayırlı işlere girişileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada siyah nokta sıkmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments