Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin burnunu sıkmak

Rüyada birinin burnunu sıkmak

Rüyada birinin burnunu sıkmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yeni işlerin geleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada birinin burnunu sıkmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada birinin burnunu sıkmak ev içinde mutluluğun artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu sıkmak sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, şifa bulacağına, destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iltihabı sıkmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada saça sprey sıkmak isteklerine kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada kadının memesini sıkmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada boğaz sıkmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments