Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak memesi emmek

Rüyada kulak memesi emmek

Rüyada kulak memesi emmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kulak memesi emmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada kulak memesini emmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, rütbe alacağına delalet eder.

Rüyada kulak memesi emmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kendi memesinden süt emmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada memesini emmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesini emmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada memeden emmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesinden süt emmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işarettir.

Rüyada erkek memesi emmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments