Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden süt sağmak

Rüyada memeden süt sağmak

Rüyada memeden süt sağmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, çevresinin genişleyeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt sağmak gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada inek memesinden süt sağmak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, art niyetli kişilere uyacağına tabir olunur.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt sağmak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kendi memeden süt sağmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak işlerden hayır gelmeyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalettir.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi sütü sağdığını görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments