Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığa dokunmak

Rüyada balığa dokunmak

Rüyada balığa dokunmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sorunların sürekli artacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada balığa dokunmak gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Rüyada köpek balığına dokunmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada balığa dokunmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başarının garantileneceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada balıklara dokunmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dokunduğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına inanılır.

Rüyada kadın organına dokunmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, her zaman haklının yanında olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kakaya dokunmak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yanağına dokunmak sağlık ve hayır getireceğine, daha sık bir araya geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada bulutlara dokunmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, küskünlüklerin oluşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments