Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tene dokunmak

Rüyada tene dokunmak

Rüyada tene dokunmak mutluluğunun katlanacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tene dokunmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada tene dokunmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada insan teni görmek işlerini toparlayacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenini beyaz görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hem çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yanık ten görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yenileneceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bronz ten görmek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli olmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments