Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden ameliyat olmak

Rüyada memeden ameliyat olmak

Rüyada memeden ameliyat olmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada memeden ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Toleranslı olmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada memeden ameliyat olmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya alamet eder.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada memeden akan süt görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt içmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada memeden kan gelmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesini emmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Rüyada memesini kesmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments