Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede şişlik görmek

Rüyada memede şişlik görmek

Rüyada memede şişlik görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, düşmanlarına da dost olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada memede şişlik gördüyseniz:

  • Değişimin başlangıcında olabilirsiniz, dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada memede şişlik görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına inanılır.

Rüyada birinin memelerini görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının memesini emmek yaşam standartlarının artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt fışkırdığını görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memesinin sıkıldığını görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının memelerini görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada memesinden süt emzirmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments