Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin memelerini görmek

Rüyada birinin memelerini görmek

Rüyada birinin memelerini görmek maddi gücünü yitireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin memelerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Rüyada kadının memesini ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak memesinin kanadığını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işarettir.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün memesini görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada memenin açıldığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin memesini emmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada memeden emmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments