Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede kıl görmek

Rüyada memede kıl görmek

Rüyada memede kıl görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kişinin gönlünü alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada memede kıl gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada memede kıl görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayat boyu desteği olacağına, ailesinden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada memeden kıl koparmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının memesini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada memede yara görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada kendi memeni görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada memesiz kadın görmek hayatından razı geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments