Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak memesini kesmek

Rüyada kulak memesini kesmek

Rüyada kulak memesini kesmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, konforunun artacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada kulak memesini kesmek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada kulak memesi kesmek saygınlığının da artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorumluluk alacağına inanılır.

Rüyada kulak memesini kesmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak memesinin koptuğunu görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kulak memesi emmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kulak memesinin kanadığını görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Rüyada kulak memesi görmek elindekini de bitireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada kulak memesini emmek günahlarından tövbe etmeye, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada memeyi kesmek kazanç elde edeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments