Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesini emdiğini görmek

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek isabetli kararlar alacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kendi memesini emdiğini gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Rüyada birinin memesini emmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada bayan memesi emmek arzuların yerine geleceğine, derin bir nefes alacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalettir.

Rüyada annesinin memesini emmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının memesini emmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek memesi emmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kendi memesini emmek bir süre zorluk çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine tabir olunur.

Rüyada memeden süt emmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sevdiği insana kavuşacağına, kimse ile tartışmayacağına işarettir.

Rüyada kulak memesi emmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments