Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden emmek

Rüyada memeden emmek

Rüyada memeden emmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının katbekat artacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, güzel haberler alınacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Rüyada memeden emmek gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada kulak memesini emmek eşi tarafından yüceltileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi memesini emdiğini görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesi emmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek memesi emmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kendi memesini emmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada kulak memesi emmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada bir kadının memesini emmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments