Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesinden süt emzirmek

Rüyada memesinden süt emzirmek

Rüyada memesinden süt emzirmek her nimetin lezzetine varacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, işlerin artacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada memesinden süt emzirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada memeden süt gelmesi emzirmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada memesinden süt emzirmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesi ve emzirmek her zaman kötülük için çalışacağına, maddi anlamda güçleneceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Rüyada memeden süt emzirmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, anne babaya müjde verileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine inanılır.

Rüyada memeden bebek emzirmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada iki memeden emzirmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments