Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden kıl koparmak

Rüyada memeden kıl koparmak

Rüyada memeden kıl koparmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, rahat bir hayata adım atacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işarettir.

Rüyada memeden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada memede kıl görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, vaaz ve nasihate delalet eder.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden kıl koparmak mutsuz ve üzgün olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek zaferlere doymayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada memede kitle olduğunu görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesini emmek yeni işlere gireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada kızın memesini ellemek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments