Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memeni görmek

Rüyada kendi memeni görmek

Rüyada kendi memeni görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada kendi memeni gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada memede ur görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, maneviyata yöneleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada erkeğin memesini görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Rüyada kulak memesini emmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, şansın önünün kesileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi yalamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden öpmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments